Hälsa & Välmående — Hotell Gustaf
1295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1295,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hälsa & Välmående

Du som gäst hos Hotell Gustaf har ett förmånligt pris på STC Göten utbud av träning, bastu/relax och massage.

Lifeclub

Lifeclub är vår friskvårdsanläggning. Här finns ett stort utbud av olika typ av träning vilket inkluderar styrketräning och gruppträning.

Gruppträning är en mycket populär träningsform. Hos oss på Lifeclub har vi en mängd olika klasser. Klasserna har tyngdpunkten inom t ex kondition och rörlighet, muskelträning och avslappning. Vi erbjuder Activio Spinning, BodyCombat, BodyPump, BodyVive, CXworx, Core, Core Bas, Spinning, BodyStep, Easy Line Zumba, HathaYoga.

Massage

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt.

De positiva följderna är många, bland annat motverkarar massage stress genom att aktivera lugn- och rosystemet. På sikt ger detta sänkt blodtryck och en lägre halt av stresshormoner. Därför har du på STC Göten möjlighet att unna dig en massage. Vår diplomerade massör och certifierade massageterapeut arbetar med klassisk massage men också specifikt med vissa muskelgrupper.

Bastu
Dam- respektive herrbastu finns i källarplanet kostnadsfritt fram till 23.59 med nyckeltag.