Hälsa & Välmående

Du som gäst hos Hotell Gustaf har ett förmånligt pris på Lifeclubs utbud av träning, bastu/relax och massage.

Lifeclub
Lifeclub är vår friskvårdsanläggning. Här finns ett stort utbud av olika typ av träning vilket inkluderar styrketräning och gruppträning. Gruppträning är en mycket populär träningsform. Hos oss på Lifeclub har vi en mängd olika klasser. Klasserna har tyngdpunkten inom t ex kondition och rörlighet, muskelträning och avslappning. Vi erbjuder Activio Spinning, BodyCombat, BodyPump, BodyVive, CXworx, Core, Core Bas, Spinning, BodyStep, Easy Line Zumba, HathaYoga. Klicka här för att se vårt gruppass denna vecka.

Massage
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. De positiva följderna är många, bland annat motverkarar massage stress genom att aktivera lugn- och rosystemet. På sikt ger detta sänkt blodtryck och en lägre halt av stresshormoner. Därför har du på Lifeclub möjlighet att unna dig en massage. Vår diplomerade massör och certifierade massageterapeut arbetar med klassisk massage men också specifikt med vissa muskelgrupper.

Bastu
Dam- respektive herrbastu finns i källarplanet kostnadsfritt fram till 23.59 med nyckeltag.

Café Elvira
På Café Elvira kan Du koppla av med en kopp kaffe eller te, bakverk, mat, öl eller kanske ett glas rödvin. Samtidigt kan Du läsa dagstidningen i lugn och ro. Det ligger även en butik i samband med hotellets reception. Här finns det mesta Du behöver i träningsväg till försäljning och dessutom ett utbud av hälskost från framför allt det väletablerade hälsokostmärket Holistic (naturliga produkter utan tillsatser). Vid bokning av hotellrum unna dig även avkoppling och boka in en massagetid.

Hållbar utveckling för framtiden!
Vi arbetar miljömedvetet genom att målmedvetet minimera vår energiförbrukning. Vi sorterar också vårt avfall, använder miljömärkta rengörningsmedel samt ställer miljökrav på våra leverantörer. På Hotell Gustaf använder vi miljömärkt schampo och energilampor. Vi uppmanar också våra hotellgäster att använda samma handduk mer än en gång ur miljöhänseende.

På Café Elvira serverar vi rättvisemärkt kaffe eftersom det bidrar till bättre levnadsvillkor för våra kaffeodlare och deras familjer. Hotellets frukostbuffé är en viktig del av vistelsen, därför är våra produkter till viss del kravmärkta samt ekologiskt framställa.


Mer information om LifeClub finns här och Café Elviras aktuella erbjudanden finns här...